Zomers weer in de herfstvakantie!

Door Admin apr10,2020

Zomers weer in de herfstvakantie!

Ben jij dat koele weer in Nederland even zat en sta jij te trippelen nog even op vakantie te gaan? Ga dan in de herfstvakantie nog even genieten van de zon. Want ja, dat kan! Wij hebben uitgezocht waar jij zelfs in oktober gewoon nog volop van de zon kunt genieten.

Waar gaan we heen?

De wereld brengt zoveel landen waar je in ‘onze winterperiode’ daar heerlijk van het zonnetje kan genieten. In oktober kun je onder andere genieten op de Griekse eilanden, Zuid-Spanje, Cyprus of de Canarische Eilanden. Geloof ons, je hebt echt genoeg keus, want dit zijn enkel nog de landen binnen Europa!

Kijk ook eens naar wat verdere reizen zoals Bali, Zanzibar of bijvoorbeeld Californië. Bali is echt een aandachtstrekker de laatste tijd en je geniet hier ook echt goed van de zon, maar je kunt ook het eiland lekker verkennen. Ga eens knuffelen met de aapjes in het bos of schommel met een perfect uitzicht over de rijstvelden. Laat je verder tijdens je zonvakantie lekker masseren op het strand en geniet tussen de middag van een bananenblad vol nasi of bami. Wauw, dat wil je echt niet missen hoor!

Zon, zee en het perfecte strand

Zelfs zwemmen in de zee is mogelijk tijdens de Nederlandse winterkou. In Egypte kun je bijvoorbeeld lekker zwemmen in een goede temperatuur. De Egeïsche zee is namelijk eerder te warm dan te koud, zelfs in de oktobermaand. Op Curaçao is het gewoon nog 29 graden als we de zeetemperaturen meten. In Egypte geniet je al van een graad of 26. Je kiest zelf hoe jij je vakantie wilt samenstellen. Ben jij een echte avonturier en verken je graag de leuke plekken in het land, terwijl je geniet van lokale restaurantjes of wellicht zelf een maaltje voorbereid? Of ga je gewoon zorgeloos op vakantie met een reis die all-inclusive verzorging biedt? Beide zijn een goede keus voor een lekkere zonvakantie. Heb jij je bikini al ingepakt voor jouw zonvakantie in oktober?

By Admin

Related Post

Geef een reactie